Friday, 24 February 2012

WTF: [Video] Jom Tengok Budak Jadi Super Saiya

Korang semua pasti pernah tengok cerita DragonBall masa kecik-kecik dulu. Aku memang minat gila lah time kecik-kecik dulu. Aku tak boleh miss episod. Tapi aku tengok dragonball Z je. Bila dah masok GT, aku abai kan terus. Cerita dia dah start merepek. Bawah ni video macam mana budak ni nak jadi super saiya. Dia cakap tak mustahil kalau nak jadi, yang penting niat je. Aku daripada dulu dah niat, Tapi tak jadi-jadi pon. Jom kita layan apa yang mamat ni cakap. Aku memanjang tergelak je apa yang mamat ni cakap. HAHA.






same kan muka mereka.LOL. 

















Sumber:CollegeHumor.com

Reaksi:

0 fakta baru:

Post a Comment