Monday, 13 February 2012

Gatal: [Video] Wanita Suka Skodeng Badan Lelaki Part Mana?

Selama ini,kita hanya kenal lelaki sebagai kaki skodeng. Bila sebut lelaki tu tengah skodeng, tak payah cakap. Kita dah tahu dia skodeng part mana? Tapi pernah tak kita selidik perempaun pula mereka ini suka skodeng lelaki kat part mana? Video survey dah dibuat untuk menjawab persoalan ini.Jom kita zoom in gelagat coverline mereka semua.























video


Conclusion: Peratusan tinggi jatuh kepada bicep. Jadi, admin akan mula mengembangkan bicep besar-besar yang boleh. haha.

Kreatif: Sandwich, Sarapan Pagi Yang Menyelerakan [30 Photo]

























































































Sumber:here

Hot: Nina Dobrev, Model Yang Hot [16 Photos]



















































Sumber:here

LOL: Jawapan Exam Yang WTF! Cikgu Vs Murid [Photo]



Sumber:here

Berita: [Video] Obama Goyang Lutut Iran Sekat Minyak



AMERICA-Pada 5 Februari lalu, Barrack Obama meminta kebenaran National Defense Authorization Act (NDAA) untuk penggunaan kuasa ketenteraan dan mengeluarkan perintah eksekutif mengisytiharkan "ancaman" kepada Iran. PPresiden tersebut mengisytiharkan ancaman kepada Iran kerana negara itu telah menyekat dan memotong bekalan ke negara tersebut. Perintah eksekutif tersebut telah mengarahkan semua agensi bertindak pantas terhadap ancaman tersebut. NDAA telah memberi Presiden tersebut kuasa untuk menlancarkan kuasa tentera kepada mana-mana negara tanpa kelulusan Kongres.Berikut merupakan perintah Eksekutif yang dikeluarkan.




















P/S: Baru tahu, goyang lutut kejap awang hitam ini. Baru sekat, dah nak ajak fight. Menggelabah la lu mamat.

Sumber:here

Gempar: Sarang Dinosour Tertua Dijumpai Di Afrika Selatan [10 Photos]

Betul ke dinosour wujud? Admin memang gundah-gulana pasal dinosour ini pasal admin pernah jumpa buaya sahaja. LOL! Tapi yang best kali ini admin dapat tengok macam mana homestay dinosour itu sendiri. Dikatakan sarang ini berumur 75 juta tahun dahulu. Sudah, zoom in sahaja.



































Sumber: no.1
             no.2