Wednesday, 22 February 2012

Serius: Mentadak, Pelaku Seks Yang Paling Ekstrim [6 Photos]

Anda pasti mahu melihat kenapa pelakunya bertindak sebegitu agar anda dapat menuntut daripadanya.  HAHA. Bukan, jangan terlalu negatif. Hari ini admin mahu kongsikan kepada anda cara-cara mentadak mengawan. Anda pernah melihat bagaimana? Bagi admin, mungkin cara ini paling kejam setakat ini.

Mentadak betina akan memakan kepala mentadak jantan ketika mengaawan yang bertujuan untuk merangsang ejakulasi mentadak jantan dan memastikan ianya disuntik berterusan. WTH!! anda tidak percaya? Jom kita zoom in gambar dibawah.Sumber:tt.mop.com


Cool: Natsumi Hayashi, Gambar Tanpa Graviti

Natsumi Hayashi seorang jurugambar yang membuat projek "Today Levitation". Admin sangat tertarik dengan hasil karya awek jepun yang cun ni. Zoom in jom.
Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang beliau, sila klik gambar beliau di bawah untuk ke websitenya dan anda boleh juga "like" beliau di page beliau 

LOL: Plastik Pembungkus Jepun Yang FAIL!! [17 Photos]


Sumber:here

Pelik: Restoran "Furtti Tutti" Tandas Yang Unik

Bila berkata tentang tandas, pasti itu amat meloyakan bagi anda semua. Tapi di jepun, terdapat satu restoran yang bertemakan tandas dibuat dan agak mendapat sambutan. Mereka menghias keadaan dalaman kedai tersebut seiras ibarat tandas. Nak tahu lebih lanjut, zoom in gambar di bawah.