Saturday, 25 February 2012

Hot: Kendall Jenner, Adik Tiri Kardashian Yang Hot [17 Photos]


Amboi,aku ni pantang nampak perempuan cantik sikit. Ada aja entry untuk my new wives. Aku belek-belek internet ni then nampak pula awek cun siyuttt. Muda lagi, baru SPM. sape tak nak jadikan bini kalau gaya macam ni. Mata dia,adus. Strok setengah badan aku kejap. Dia ni merupakan adik tiri kepada Kim Kardashian. Sama mak, lain bapak. Jom tengok gambar-gambar dia ni.




























































P/S: aku paling pengsan bila tengok gambar dia pakai nerdy spec tu. Korang yang mana?


Sumber:zimbio.com

Reaksi:

0 fakta baru:

Post a Comment